Голямата любов на живота й, съдбовната среща, кармичната връзка... все неща, с които Емилия описва своя съпруг - Жорж Башур, още от мига, в който се загаджиха преди години. Отдавна те са вече женени и имат дъщеричка. Това е третото дете за чалгарката, която има своите първи две отрочета от Коко Динев.

Всички забелязаха, че вече почти година след раждането, Емилия не може да отслабне, но пък за сметка на това продължава да ходи с не особено подходящи за фигурата й дрешки. Тя винаги преди е държала на фигурата си и е искала да изглежда възможно най-перфектно. Но...

Има едно "но" и това е Жорж Башур или по-точно изискванията на Башур към нея. В които се включва желанието му тя да е пухкавка. Близки до Емилия разкриха, че Жорж, като истински арабин, я харесва и иска по-пищна. Именно такива жени го разпалвали, а не "закачалки". И Емилия, само и само да му угоди, не спирала да си хапва и забравила всички режими.

"Общо взето тя е идеалната женичка за Башур, как няма да са заедно. Да, пред хората той е голям кавалер, но истината е, че у дома им тя прави всичко, за да му е добре на него. Каквото и да й поиска, тя му го дава. Ето и сега - да не мислите, че се харесва надебеляла?! Напротив, но го прави заради него, за да не погледне встрани", коментират източниците.