Шокиращо мълчание от Пенка Георгиева разкри истината за нея

[caption id="attachment_301882" align="alignright" width="300"]Penka-kaza-za-Zlatka Пенка Георгиева наистина би намушкала с нож Златка Райкова[/caption]

Ако приемем максимата, че мълчанието е знак на съгласие, то значи Пенка Георгиева наистина иска да убие Златка Райкова. Днес я запитахме дали ако не съществуваше затвор, щеше да заколи Злати като пиле, както се бе заканила в Къщата. Карибското тяло обаче подмина въпроса ни като малка гара и продължи да отговаря на други запитвания. Впечатление прави избирателността, с която отговаряше Пенка. Всеки по-неудобен въпрос като нашия бе подминаван.

Тази сутрин Пенка Георгиева намекна и в "На кафе", че наистина би убила Златка Райкова. Водещата Гала я попита за въпросното и изказване с коленето, а ромската девойка отговори, че не би я убила само защото след това ще трябва да лежи в затвора. Излиза, че границата между Пенка и убийцата е само затвора. Доста ниска ценностна система на момичето наистина. Явно това се е усетило и от зрителите, защото снощи тя категорично загуби битката с Лео и въпросната Руса Златка при елиминациите на Биг Брадър.