Светлана Гущерова, която дойде в София от Търговище, в търсене на богат мъж, която няма и ден трудов стаж, а като я гледаме, няма и особено развит интелект, отново показа простотията си.

Съпругата на Християн Гущеров се зае да докаже на "простолюдието", че с мъжлето й не само не са зле финансово, ами се глезят като царски особи и то в най-скъпите ресторанти на столицата.

Блондито пусна снимки от елитен ресторант, прочут с високите си цени и възторжено изкудкудяка, че видиш ли, двамата с нейния Мечо си угодили на стомасите с храна за поне 5 стотака.

"Харесваме да ядем телешкото тук, което струва 90 лева, защото е истинско Блек Ангъс. А салатата е свежа и прекрасна, като струва 40 лева. После тортичка, винце... всичко, както си трябва", фука се Светланчето, което, разбира се, лъже, че е изяло и една виличка от тортата.

Знаем, че тя я кара почти на фотосинтеза, за да бъде не просто слаба, а кльощава. Вероятно всички неща, които са поръчали, ги е омаал Хриси, а Светлето е лющила вода. А и потребители ги попиляха като коментираха, че всеки може да посети този ресторант веднъж, а после да затяга колана и да си седи вкъщи цял месец.

Източник: Crimesbg.com