Ако някой не знае, вероятно по-младите, новата водеща на "Преди обед" Зейнеб Маджурова, не се е родила със сребърна лъжичка в джуките. Точно обратното - тя тръгна от тъпия Биг Брадър преди години, където за първи път хората разбраха, че съществува такова момиче.

Явно обаче амбицията й си каза думата, защото тя не спря, докато не се набута на правилното място - и в кариерата, и с богатия си мъж. Знаем, че Зейнеб от години е с милионерския наследник Стоян Балевски, чието богатство е трудо измеримо за обикновения българин.

Първоначално родителите му не приемаха Маждурова, заради турския й произход, но тя успя да омае Белевски дотам, че нямаше мърдане. Впоследствие му роди и две деца, но кой знае защо сватба още няма... Въпреки това обаче близки до фамилията разкриха, че надутата туркиня се държи безобразно с подчинените си у дома.

Тя не спирала да овиква, да крещи и да обижда дори градинаря, бавачките, чистачките в къщата като го играела едва ли не кралица. "Пази Боже сляпо да прогледа! Забрави откъде се пръкна като някаква дива селянка, а сега се големее. Ей такива хора са най-простите и опасни", коментират източниците.

Всъщност Зейнеб си показва рогата и в ефира на Би Ти Ви като вече неколкократно се е опитвала да принизи колежката си Оля Малинова в ефир.

Източник: Crimesbg.com