Поредното комедийно шоу разигра бившата чалгарка на Кубрат Пулев. Андреа се запъти към Гърция, където, разбира се, замъкна със себе си своя фотограф Тибор Голоб, който единствен прави снимките й такива, каквито тя ги иска - преобразени като с магична пръчица.

Та, речено-сторено, двамата се озоваха в Гърция, където Теодорка ни Андреева хукна на лов за знаменитости. На милата очите не спират да шарят за 18, че да не пропусне някоя звЕзда, в която да се отърка и да я помоли да се щракнат за спомен. И ей го на - излезе й късметът. Андрейчето набара дизайнера DSQUARED2.

Човекът благоволи да я зарадва с един кадър, който Андреа ще пуска с години напред в профила си, че да покаже колко е лична, па и важна. Само дето болшинството от потребителите се чудят и маят дали DSQUARED2 ще си я спомни ако види снимката.

"Топки ще си спомни! Човекът е видял едно трътлесто нещо до себе си, а от снимката го гледа едва ли не модел. Егати смехорията, добре че наистина няма представа коя е тая поредната, нито пък някога ще има честта да й погледне кадърчето", смеят се в нета.

Андреа наистина продължава зверски да се излага, но вместо да коментираме, предлагаме да я разгледате хубаво сами - ето на тази снимчица с "известнитИ".