Маса потребители скочиха срещу Диона и с право след излезлите на бял свят папарашки снимки. Те са правени след катастрофата, която тя преживя наскоро и за късмет излезе от нея невредима. Явно обаче инцидентът съвсем е разлопчил мозъка й, защото това, което демонстрира, е откровена простотия и комплексарщина.

Пази Боже селска пръчка да се помисли за известна: Папарашки СНИМКИ на Диона взривиха нета!

Диона, която дори не е сред най-вървежните ни чалгарки (колкото и да се напъва), беше заснета на шопинг обиколка из столичен мол. Дотук нищо интересно дори. Но забележете... певачката вървеше с охрана до себе си. И това вече е вицът на годината!

Пази Боже селска пръчка да се помисли за известна: Папарашки СНИМКИ на Диона взривиха нета! - Снимка 2

Барната отгоре до долу в розово (Барби ли го играе, не знаем) Дионка повлачила със себе си и някакъв момък, който я варди и се води гард. Не е ясно от кого и от какво я пази въпросният, защото клиентите на мола изобщо не я погледнаха, камо ли да се доближат до нея, но...

Пази Боже селска пръчка да се помисли за известна: Папарашки СНИМКИ на Диона взривиха нета! - Снимка 3

"Тази ще полудее от собствените си комплекси, бате! Някаква никаква, дето за чеп за зеле не става, никой не я бръсне за нищо, ама повела охрана. Дионо, те звездите в Америка движат свободно по улиците, ма! Ти точно за коя се взе?! Ааа, да, извинявай! Забравихме, че си селската пръчка с напъни за кралица", смеят се потребители в нета.