Феновете бесни на мъжа на Преслава

Павел Лазаров определено е неразумен, меко казано, качи ли се на кола. Той за малко да отнеме живота на Преслава!

Селскостопанският деятел направи показва маневра с луксозния си джип, с която изправи косата на минувачите и застраши живота на Преслава.За да не чака на опашка, нервакът навлезе в насрещното. Но за зла беда от странична уличка излезе огромен тир, като двете возила се разминаха на сантиметри.

Случката се оказа почти смъртоносна, а Преслава бе толкова стресната, че уплахът дълго време не се изтри от лицето й, свидетелстват очевидци.

„Боже пази, тоя иска да убие Преслава ли? Разминаха се с тира на косъм, как може да постъпва толкова нехайно и безразсъдно! Да не е някой тийнейджър, голям мъж е, има деца, а постъпва като дива маймуна“, нахокаха го набързо фенове на певицата.

Лошата новина е, че не един или два пъти Павел изпада в такива животозастрашаващи ситуации на пътя. Преди години той влезе в черния списък на КАТ на шофьори джигити, предизвикващи тежки катастрофи, заради неразумното си поведение на пътя. Но Павел така и не е наказан, глобен или да е с отнета книжка.

При друга опасна маневра се блъска в автомобил, същия се завърта, а джипа на Павел е на косъм да се преобърне.Пак не е наказан!

Мъжът на Преслава е известен не само като джигит, но и като участник в гонки. При една от почивките си в Дубай той и Гринго, на Софи Маринова, се надпреварват опасно и отново предизвикват неодобрението на околните.