Трансмомичето, което всички вече масово наричат Емили с тротинетката, е убедена, че бусът, който я блъсна преди дни в столицата, го е направил нарочно. От злоба или просто, за да си направи страховита гавра, не било ясно, но било нарочно.

Както знаем, шофьорът на буса е избягал, а Емили и половинката й Тихомир-Мелиса твърдят, че е била отнесена от колата, докато карала тротинетката си по обозначената за велосипеди алея. От удара Емили изпаднала в безсъзнание, което не беше споменато вчера, а получила и сътресение на мозъка.

Знаем, че тя е откарана в Пирогов, откъдето обаче уточниха, че е само с охлузвания. "И какво сега?! Уж съм карала на магистралите с непозволена за тротинетка скорост, а ме удариха насред центъра на столицата, при това на велоалея. Че аз по магистралата такива наранявания не съм имала", пищи Емили.

Припомняме, че тя беше заснета да фучи по аутобана с рекордните за тротинетката си над сто километра в час. Въпреки възмущението на гражданите и предупрежденията, че и глобите от КАТ, Емилито продължи да настоява, че поведението й било съвсем в реда на нещата.

"Фуча си, какво толкова?! Оставете ме да си живея, както искам", хилеше се преди време тя.