Хотелиерът Митко Андонов отдавна не е в медийното пространство, където се намираше, докато беше женен за Мария (макар и за кратко). Вече дълги години той е щастлив семеен мъж, а втората му жена - Никол Андонова се оказа пълна противоположност на Мара Отварачката. Това признава самият Андонов за пореден път пред приятели.

Първият съпруг на Мария й извъртя жесток шамар! (ето какво призна Митко Андонов + СНИМКИ)

Андонов не спирал да се хвали с жена си, която била не само красива, но и умна, идейна и постоянно развиваща се. "Тя чете много, самият аз научавам различни неща от нея. Страшно находчива и прозорлива е, но и едновременно с това е чувствителен и добър човек, което е най-важното. Защото доста съм видял от другото, повярвайте", смеел се Димитър пред близки авери.

Именно хора от обкръжението му разкриха как той неведнъж вдигал наздравици за промяната в живота си и за това, че се е разделил с чалгаджийката и е срещнал Никол. Още в началото на брака им Мара проявила безкрайните си капризи, но към края вече било станало нетърпимо.

"Имаше моменти и те не бяха редки, в които не ми се връщаше у дома, просто не ми се прибираше. Докараш ли се дотам, нищо вече не може да се направи, просто късаш и продължаваш напред. Щастлив съм, че съдбата ме възнагради с Никол", повтарял Андонов.