Анелия и Коко Динев разглезиха до небесата дъщеря си Ивон. Това става ясно във всеки един миг ден след ден.

Последният подарък, който певицата е направила на 19-годишното си момиче, е огромен „Мерцедес“, с който младото девойче бръмчи по столичните улици.

Ето така се създават предпоставки за ПТП. Ивон не е никак опитна зад волана и в случая й трябва по-малка кола, докато свикне с шофирането. Очевидци твърдят, че този огромен джип трудно го паркирала по тесните улици на София.

Майка й обаче открай време си пада парвеню. Тя е по материалните неща, по парите и лукса. Именно затова навремето, когато беше само на 20 г., се омъжи за нисък, дебел и доста простоват мъж като Коко Динев.

Анелия от бебе глези Ивон по всевъзможни начини. Нищо не й отказва, както и баща й. Двамата се чувстват виновни, че детето израсна с разведени родители и затова я разглезиха до небесата.

В момента Ивон, която не работи, живее като някоя бизнесдама. Освен че кара „Мерцедес“ за над 100 бона, тя живее сама в огромния апартамент на майка си в „Драгалевци“.

Анелия от около година живее на семейни начала с Любомир Захаринов в неговото жилище. Затова щерка й има възможност да живее сама.

Източник: Уикенд