Мистерия е раздялата на звездното семейство на Силвия Петкова и Зоран Петровски

Само месец след като актрисата обяви раздялата им, те пак са заедно. И тримата летуваха на къмпинг в Черноморец.

Възможно е актрисата и режисьора да са се сдърпали на морето и в яда си Силвия е написала в мрежата, че със Зоран вече не се заедно.

Тази вест актрисата обяви в социалната мрежа на личния си профил, но с днешна дата то е изтрито. А на страницата на Зоран изобщо е липсва такава информация.

„За сведение на всички, ние със Зоран се разделяме. Това го решихме като двойка и заявяваме, че продължаваме в едно прекрасно приятелство, плод на което е нашия син. Няма причина, просто в живота се случват такива неща.

Всичко прекрасно ни предстои. Пожелаваме същото и на вас“, написа тогава емоционалната актриса. Днес няма и помен за тази информация за разлъка на семейството.

А само няколко дни по-рано Зоран Петровски пусна фото с жена си и написа под него, че тя е „любовта на живота му“.Режисьорът дълго време ухажвал Силвия, преди тя да стане негова жена.

След като победи в поредния „Сървайвър“ и грабна сто и петдесет бона, той заяви, че парите ще вложи само и единствено в просперитета на семейството си.

Дори и да е залитнал по колежка в шоуто за оцеляване, забежката му е простена.Според друга версия за евентуална раздяла на арт семейството е мимолетна „лудост“ на Силвия, с която Зоран изобщо не е бил съгласен и недоразуменията вече са изчистени.

Източник: Уикенд