Демир Доган за пореден път доказа, че не може да бъде мъж на място. Жена му Памела Жейнова отново му е била шута и така го прави за смях пред цяла България.

През годините Демир се доказа като нулев мъж. Нито можеше да работи нещо, нито беше верен на съпругата си. Баща му изцяло го финансираше, за да може той да мързелува и да мърсува с евтини жени, докато малките му деца стоят без баща си у дома.

Доган-младши бил като баща си по отношение на бащинството. Изобщо не обръщал внимание на децата си. Синът му вече е на 10 г., а дъщеря му на 3 г.

Затова неслучайно съпругата му често го напуска. Преди няколко дни тя отново му е била шута и го е оставила сам с алкохола и леките жени.

Памела осъзнала, че фамилия Доган затъва и скоро може да завлече и нея. Затова побързала да избяга, взела двете деца и се скрила при родителите си.

Демир вече отнасял подигравките на приятелите си, че е нулев мъж. За разлика от повечето турци, той не може да държи жена си изкъсо, което в мюсюлманския свят те прави мухльо и срам за мъжкия род.

Не стига, че от години се изхранва от далаверите на баща си и не работи нищо, а даже не може да контролира евтината си жена, която сам си „нахлузи“ преди време. Липсата на всякакъв интелект и умения при „татковото“ е видна.

На всичкото отгоре се говори, че Демир вече е и рогоносец. Памела веднага намерила чичко-паричко, който да й осигури спокоен и сигурен живот.

Причината Демир да не е истински мъж се корени в детството му. Баща му бил изключително строг и за най-малкото нещо го налагал с каиша на колан. Това изградило един комплексиран млад човек, който не е подготвен за живота.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com