Мадам Мулти, както отдавна наричат Дарина Павлова, е поредното доказателство, че и несметното богатство не може да ти осигури победа в битката с времето. Всички сме наясно с манията на вдовицата на Илия Павлов за красота и вечна младост, но уви...

Тя Дарина затова и от години не признава друго, освен млади мъже в леглото си, като идеята е да я зареждат с тяхната енергия, та да се почувства момиче. Ами... и това не става. Нито безкрайните пластични операции, на които се подлага, но след които отново си иска фотошопа в мрежата, защото без него резултатите няма да са ок.

Днес виждаме Дарина на една отново "пипната", но все пак доста по-реалистична снимка. Тя е на плажа, в компанията на приятелки, с които купонясват на остров Сейнт Бартс (Карибите). Дамите са около нейната възраст, а мъже наоколо не се забелязват - може би Мадам Мулти си е дала малко почивка.

От фотосите личи ясно, че Дарина е напълняла, макар че не можем да отречем, че има следи и от тренировки. Но... годините са си години. "Общо взето цялата й визия си отговаря напълно на възрастта й, изобщо не изглежда по-млада, нека спре да се заблуждава", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com