Пет години и половина, след като Параскева Джукелова съобщи публично, че се разделя със съпруга си Виктор Божинов, тя отново се събра с него, прощавайки му прегрешенията. Тези дни тя дори показа снимки как разпускат двамата с режисьора и дъщеря им Калина в района, в който снимаха сериала „Вина“. Очевидно двойката отново са заедно и дори не го крият.

 

Факт е, че двойката никога не са прекратявали изцяло отношенията си, дори докато бяха разделени като двойка, те продължаваха да работят заедно. Проекти като любимия на мнозина нашенци сериал „Вина“, е сред плодовете на общата им работа, както и изключително успешната комедия „Голата истина за група Жигули“.

Общуването помежду им обаче бе само по работа и покрай грижите за дъщеря им Калина, които продължаваха да си поделят, макар официално вече да не бяха двойка.

Очевидно към днешна дата има промяна в отношенията им, след като миналия уикенд Параскева показа в социалните мрежи кадри от начина, по който изкарват ваканцията си заедно с детето им. Семейството заминали за Сандански и Мелник, посещавайки всички важни за сериала „Вина“ локации, на които са снимали като основната им спирка била винарната, в която се развива голяма част от действието в продукцията. Както стана ясно още преди старта на сериала, този обект действително съществува.

 

Домакините посрещнали гостите си с пресен гроздов сок.

„Виното, преди да е станало вино! Все още безалкохолни совиньон блан и мерло във „Вила Мелник“! И както винаги топло гостоприемство! Успешна реколта пожелаваме!“, написа Джукелова в социалните мрежи като помести и снимка на двете чаши с бъдещото вино.

 

Освен това тя показа снимки на съпруга си и дъщеря си, с които разсея всякакви съмнения с кого е пътувала. И Божинов помести в профила си снимка на гроздовия сок, както и на ресторанта, сниман в сериала, който са посетили семейно. Повече от очевидно е, че двамата с актрисата са възобновили връзката си, след като бяха разделени в продължение на години.

 

Припомняме, че актрисата съобщи за раздялата в спонтанно интервю през ранната пролет на 2019 г. И макар да се бе случила без много шум, по онова време Параскева бе категорична, че тя е окончателна. Според официалната версия връзката им се била изчерпала, но мълвата носеше, че Виктор е започнал паралелна афера с журналистка, която се сближила с него покрай отразяването на събитията около хитовия му филм „Възвишение“.

 

Когато Джукелова научила за забежката на половинката си, го напуснала. Очевидно обаче с времето бурята се е успокоила, а и той вероятно се е постарал да си заслужи прошката. Важното е, че към днешна дата всичко помежду им изглежда наред.

Източник: Уикенд