Това са първите общи снимки на бившата съпруга на актьора Васил Драганов - Андреа с новия й мъж Борислав Манов и общото им бебе, което се появи на света едва преди два месеца. Знаем, че то е момиченце, което кръстиха Аглая.

Борислав, който е ресторантьор, се прочу в държавата като "простия кебапчия", както го наричаше в медиите Васил Драганов. Раздялата между Драганов и жена му бе толкова скандална и шокираща, че изкара на бял свят куп кирливи ризи, особено тези на актьора.

ПАПАРАШКИ СНИМКИ на бившата на Васил Драганов с новия й мъж и бебето им! (ето го "кебапчията" Борислав Манов)

Помним как Андреа през сълзи разказваше за тормоза и побоищата, които търпяла от него, докато накрая не й писнало. Днес двамата са разведени официално, а изглежда, че Андреа и Борислав Манов водят спокоен и нормален живот с детето си.

ПАПАРАШКИ СНИМКИ на бившата на Васил Драганов с новия й мъж и бебето им! (ето го "кебапчията" Борислав Манов) - Снимка 2

Родилката изглежда чудесно, макар това да е третото й раждане. Както е известно, тя роди две деца - момиче и момче, и на Васил Драганов. Въпреки това фигурата й е все така слаба, според някои дори прекалено слаба, но това със сигурност се държи на ген.

ПАПАРАШКИ СНИМКИ на бившата на Васил Драганов с новия й мъж и бебето им! (ето го "кебапчията" Борислав Манов) - Снимка 3

Не се знае в какви отношения са сега Андреа и Васил Драганов, но се предполага, че скандалите са утихнали, а двамата общуват дотолкова, доколкото това е свързано с наследниците им.