Панайот Панайотов не прости на Кичка

Естрадните звезди спретнаха нечуван екшън в социалните мрежи. По-младите форумци с интерес следяха словесните атаки в нета между двама, доказали се във времето изпълнители.

Панайот Панайотов измисли нечувано отмъщение. Той реши да направи концерт в столицата, за да надцака Кичка. Организаторите веднага поеха „подадената ръкавица“ и речено-сторено, концерта ще е с дата 10 август.

Билетите за „момчето, което говори с морето“ бяха разграбени за ден, сочи справката в центровете, където се търгуват. Над два-три пъти от капацитета в лятната сцена на НДК са пожелали да могат да се насладят на пеенето на любимия си изпълнител.

За концерта на съперницата му пък има оше над сто и двадесет свободни места. Той ще бъде в Летния театър на Бургас.

Панайот Панайотов се обиди, че Кичка го отсвири за 272 лева за бензин, които той поиска за пристигането си в морския град, за да пътува сам, без останалите музиканти. Бодурова го захапа, че искал половината от нейния хонорар за две песни, които го помолила да изпее, докато се преоблича.

Той й отвърна, че интересът към концерта й е „мижав“, като накастри и нелицеприятно и нейните музиканти. Войната ескалира и заради това, че Бодурова отсвирила колегата си не лично, а по вайбър.