Пам Велидис се оказа скрита лимонка

Пухкавелата добре си изигра ролята си и разкри с каква цел е влезнала в „Ергенът“-да покаже, че закръглените хора не са втора ръка.

Пам излъга всички!Имала гадже и преди „Ергенът“ (Снимки)

Пламела Велкова, както е истинското име на „плюс сайз“ модела и блогър, спечели симпатиите на зрителите на шоуто. Но до един момент, в който те разбраха, че тя умее да шикалкави и да клинчи.

Пам излъга всички!Имала гадже и преди „Ергенът“ (Снимки) - Снимка 2

Може би уменията й да прикрива истината, „пръст“ в това има и факта, че тя има диплома по философия  и социология. Определено червенокоската грабна вниманието на всички с аналитичността на мисленето си и широката си обща култура, както и с умението да общува. Нещо, с което не се отличават голямата маса от момите в любовното риалити.

Пам излъга всички!Имала гадже и преди „Ергенът“ (Снимки) - Снимка 3

Една от най-колоритните участнички в „Ергенът“ продължава да жъне успехи и след като излезе от шоуто, по собствено желание. Определено ергенът Евгени Генчев също бе безкрайно благосклонен и респектиран от нейната личност, която се крие зад пухкавата й външност.

Пам излъга всички!Имала гадже и преди „Ергенът“ (Снимки) - Снимка 4

Наскоро бе тиражирана информацията, че Пам си търси гадже в специализираните сайтове с подобна насоченост. Но изглежда тя сама подклажда слуховете и пуска обявите, за да задържи прожекторите върху себе си. Защото Пам си има гадже и то преди да пристъпи прага на формата в турския курорт.

Наскоро Пам пак порази всички, като показа кой е мъжът до нея. И сама призна, че са заедно преди още да стане част от любовното шоу „Ергенът“.