Преди Нова година  хората си спомнят за певицата на най-големия новогодишен хит   Марая Кери. 54-годишната певица обаче не поднася изненади на феновете. Марая носи същите тоалети, които носеше преди 30 години. Тя не може да се откаже от мини рокли и главозамайващите токчета.

От младостта си Кери беше щастлив собственик на съблазнителни форми. Но след като се раздели с бизнесмена Джеймс Пакър през 2016 г., певицата имаше много труден период. Тогава тя спря да се грижи за себе си и напълня до 120 кг. Тогава Марая беше буквално неузнаваема. По-късно звездата  все пак успя да отслабне, но не успя да възвърне предишната си форма.

Вярно е, че певицата отслабна с помощта на хирурзи. Марая имаше операция за намаляване на стомаха. Заради интервенцията  тя свали 20 килограма за много кратък период от време. След тази трансформация тя  започва да се среща с танцьора Брайън Танака. Младият мъж е с 14 години по-млад от певицата. В самото начало на романа влюбените бяха просто луди един за друг, но през последните няколко години връзката на двойката може да се нарече трудна. Сега феновете на певицата нямат време да следят техните раздяли и помирения.

Пълничката Марая Кери мята яки  кълки из Ню Йорк (Певицата не се отказва от мини роклите и високите токчета – Снимки)

Явно Марая все още се притеснява от голямата разлика в годините. Иначе не може да се обясни любовта на певицата към тоалетите от младостта. Жената все още обича кардиналното мини, мрежестите чорапи и обувките на ток и платформа. Кери буквално не се появява с поли под коляното и равни токчета, въпреки факта, че певицата вече не е на 20.

Пълничката Марая Кери мята яки  кълки из Ню Йорк (Певицата не се отказва от мини роклите и високите токчета – Снимки) - Снимка 2

Наскоро папараци я заснеха докто  се разхожда из Ню Йорк. Дори през зимата Марая не може да се откаже от мини. На снимките Кери  е облечена в черна мини рокля, високи ботуши на висок ток, обемно и  топло късо кожено яке.

Пълничката Марая Кери мята яки  кълки из Ню Йорк (Певицата не се отказва от мини роклите и високите токчета – Снимки) - Снимка 3

Кери все още се смущава от фигурата си, но не може да спре да показва несъвършените си извивки. Тя се опитва да скрие пълните си крака с клинове. Въпреки това, в комбинация с прозрачни черни чорапогащи  подчертава наднорменото си тегло.

Източник: wday.ru