Интересни хора стават министри в България. Такива, които не вярват на лекарите, а на разни гурута с недоказани знания и дипломи.

Евтим Милошев е новият министър на туризма, но той е именно в братството на лекуващите се с хлорен диоксид. Продуцентът на „Откраднат живот” се наливал с белина от сутрин до вечер, вярвайки, че така убива всички вируси в организма си.

Съпругата му Христина прави същото от години. Двамата пият всеки ден белина, за да се спасят от болести, което не е потвърдено от медицинско лице.

Всичко започнало преди 4 години, когато избухна пандемията от Ковид-19. Уплашени за здравето си, семейство Милошеви потърсили алтернативни методи на лечение и попаднали на пиенето на белина.

Христина, която е сценарист в „Откраднат живот”, запалила и някои от актьорите по белината. Деси Бакърджиева, Ралица Паскалева и Ани Пападопулу били сред последователите на братството.

Интересно дали Милошеви тровят и децата си по същия начин. Засега няма информация, но ако го правят, това би било тежко престъпление.

Близките на Евтим твърдят, че той винаги е бил бунтар и не се е съобразявал с общоприетите норми. Затова мнозина се изненадаха, че влезе в мръсната тиня, наречена „политика”, но очевидно парите могат да променят принципите му.

Източник: Crimesbg.com