Диана Димитрова падна много ниско. Тя не може да понесе факта, че много хора оправдават Юлиан Вергов за побоя, който й е нанесъл. Това я накара да изригне срещу колегата си Владо Карамазов.

В интервю актьорът, който е близък приятел на Вергов, се подигра с Диана и даде да се разбере, че не смята и една нейна дума за истина. Тя обаче се е засегнала от думите му и реагира остро в социалната мрежа.

Димитрова се показа като пълна простакеса и вместо да отговори по интелигентен начин, тя падна изключително ниско в своя бяс. В поста си обижда Карамазов, сравнявайки го с овчар и го иронизира, че им е светил. Освен това се зарича, че ще страда, като излезе наяве истината. Накрая пък намеква, че не е добър актьор.

Карамазов, който има 20 години в театъра зад гърба си, е оценен като некадърен от актриса с посредствени роли, която имаше нужда от този скандал, за да се сети някой за нея. Ако не беше толкова нелепо, може би щеше да е смешно.

Причината, поради която много голяма част от обществото не подкрепя Диана Димитрова, макар тя да е битата в случая, е, че се твърди от различни източници, близки до Юлиан Вергов, че тя е тормозила дъщеря му, настройвайки я срещу майка й, поради което актьорът реагирал така.

В социалните мрежи масово пишат, че биха направили същото като Вергов, ако някой посегне на детето им. Самият Юлиан пък изобщо не съжалява за случилото се през 2017 г.

Диана Димитрова считаше, че със сълзлива история за побой ще трогне хората и ще се завърне със значими роли в киното и телевизията, но истината бързо излезе наяве. Самият факт, че никъде и никога не споменава защо е била бита, говори, че не е невинна. Разбира се, нищо не оправдава побой, но и нейните действия спрямо Алена Вергова нямат оправдание.

Източник: БЛИЦ, Crimesbg.com