Певицата Белослава се оказа не по-различна от отрепки като Явор Бахаров и шеф Токев. Тя също шофира в нетрезво състояние с риск да убие някого.

В ранните зори на днешния ден (11.07.2023 г.), в около 04:30 ч., певицата е спряла автомобила си пред денонощен магазин, посетила го и след като го напуснала, се качила обратно зад волана.

Полицейски патрул забелязал, че е видимо неадекватна, тръгнал след нея и на бул., „Ал. Пушки”, малко преди „Княжево”, я спрял за проверка. Дрегерът отчел цели 1,2 промила алкохол.

Белослава веднага била прибрана в 6 РПУ, където в момента изживява най-големите си кошмари. Според някои информации тя лежи в ареста с много опасни престъпнички, които дори й налитали физически и сексуално. И всичко това се случва в последните няма и 12 часа.

По закон певицата може да бъде осъдена и ефективно, както се прави в случаите с над 1,2 промила алкохол зад волана. Подобно на Токев, и тя може да лежи от 6 месеца до 1 година.

В момента Белослава била в истински шок. Не само от изживяванията зад решетките, а и от новината, че скоро може да не излезе на свобода.

От морална гледна точка певицата заслужава да влезе в затвора, за да даде пример на феновете си какво се случва, когато газиш закона. Сега предстои да видим дали ще я сполети съдбата на Токев или ще си плати свободата като „лекето” Бахаров.

Източник: Crimesbg.com