Нормален ли е Боби Ръгбиста или има нещо да му "лопчи", ама здраво?! Това питат все повече хора в мрежата, след като излязоха на показ и снимки с новата му любима. Както вече знаем, че е шведка и е малко по-млада (макар да не й личи) от Никита Джонсън. Казва се Тимеа Хороват и... прилича на пълна гротеска.

С извинение за определенията, които потребителите дават, Тимеа наистина няма почти нищо нормално по себе си. Тя е продукт на пластичната фирургия като се е набомбила със силикон толкова, че едва ходи, а гръбнакът й върви към изкривяване. Лицето й е също пародийно, да не говорим за грима и общия стайлинг.

Пълна гротеска: Боби Ръгбиста показа новата си, шведката е по-плашеща и от Никита! (луд ли е този мъж - СНИМКИ)

Мрежата избухна от коментари и смях на потребители, които запитаха Боби какво му има, че винаги търси подобен род жени. Както знаем, бившата му Никита Джонсън е цялата операции и татуси. Май само Лиляна Ангелова - Лили Клюкарката е що-годе по-добре от тези двете, макар че и тя имаше огромни балкони, разбира се.

Пълна гротеска: Боби Ръгбиста показа новата си, шведката е по-плашеща и от Никита! (луд ли е този мъж - СНИМКИ) - Снимка 2

Връзката си с Тимеа, Ръгбиста започнал тайно и паралелно със съжителството си с Никита. Джонсън не подозирала, но Тимеа знаела за нея и наредила на Боби да избира между двете.

В крайна сметка той избрал шведката, явно с Никита вече му било омръзнало, и останал с нея. А за колко време, тепърва ще видим.