Филип Буков, който стана звезда благодарение на сериала „Татковци” по Би Ти Ви, разкри истината за отношенията си с жените. Тъй като е добре сложен физически, се счита, че е голям женкар, но истината е, че е минал през пътя на задръстеняка, за да стигне дотук.

Актьорът не е имал никакви успехи с жените като по-млад. Той не изглеждал по този начин и изобщо не успявал да общува с красиви момичета, било го срам.

Славата успява да му помогне в този аспект. Благодарение на нея Филип се отпуска и започва да има любовни връзки. Ако не е станал актьор, и то от известните, може би и до днес щеше да е девствен, коментират злите езици.

Всъщност дори след като се прочува, Буков търпи големи удари от нежния пол. Той сам призна, че често жените, с които излиза, се оказва, че си имат прител, но са с Буков само за да се изфукат пред приятелките си. Това много го огорчавало, защото те не го харесвали заради самия него, а защото го дават по телевизията.

Като малък Буков бил много притеснителен. Започнал да прави мускули, за да придобие самочувствие и да избяга от комплексите си, които били твърде много.

Източник: Crimesbg.com