Бившият футболист на „Славия” Благой Георгиев отново е в период, в който може да се прави на праведен християнин, въпреки че е пълен с какви ли не грехове. В момента текат Коледните пости и Благо ги спазва стриктно.

Той не прави и секс от почти 40 дни, за да докаже на Бог, че е истински християнин. Това обаче означава, че съпругата му Полина е на сухо от дълго време.

Млада жена като нея не е свикнала да стои на сухо. Освен това в момента тя не се възползва от единственото нещо, заради което се омъжи за Джизъса, който без секса остава един напомпан празноглавец с татуировки.

Благой бил категоричен, че няма да прави секс до Коледа. Той без никакъв свян го съобщил на жена си още преди над един месец.

Получава се обаче така, че единственото, заради което Полина го търпи, не й се осигурява от него. На практика тя го издържа, понеже е от много заможно семейство. Благо през годините доказа, че няма достатъчно мозък, за да се грижи за финансите си.

И двата му опита за бизнес претърпяха пълен крах. Барът му в Студентски град в София фалира за няколко месеца. Футболната му школа също се провали.

През годините Джизъса изхарчи почти всичко за разврат и купони, затова започна да се оглежда за богата жена и я намери. Любопитен факт е, че реши да се ожени за Полина само след няколко месеца връзка, същото направи и с Есмер в Русия. На останалите жени, от които има деца, не им предложи брак, което говори, че се жени само ако има финансова изгода от това.

В днешно време мъжете като Благо Джизъса се увеличават. Такива, които разчитат на жена си да движи финансите на семейството, а те да хойкат по чужди жени и да се забавляват.

Благой Георгиев изглежда като мъжкия вариант на „кифла”. Добре поддържан уж красавец, който нищо не работи.

Религиозната му страна също има своите пробойни. Уж е големият християнин, който чете Библията всеки ден, а прави деца без брак и си ляга с най-различни жени. Лъжецът Благой отдавна е разкрит, но жалкото е, че все още има жени, които му се връзват.

Източник: Уикенд