Някои хора правят всичко възможно, за да лентяйстват цял живот, сякаш работата е най-страшното нещо на света. Сред тях е и неуспелият чалга певец Живко Добрев.

След като се провали в попфолка, тъй като няма грам талант, 39-годишният пловдивчанин реши, че е много по-лесно да си изкарва прехраната със задните си части, отколкото с работа. Затова си намери мъж, който да го глези.

Разбира се, както всяка „държанка“, Живко се е спрял на по-възрастен и много богат господин. Той е от Дубай и осигурява на половинката си луксозен живот, а в замяна иска само да му бъдат задоволявани извратените желания в леглото.

За да успява да възбужда докрай своя арабски „мачо“, Добрев се подложил на цели 10 операции за разкрасяване. Целта му била да се подмлади, за да не изгуби портфейла на своя любовник и така да се наложи да работи.

Бездарният певец е започнал от лицето си. Той е похарчил 20 хил. евро от парите на арабина, за да му раздава нежни ласки с уста. Избелил си е зъбите и си е направил нови и много сочни устни, с които да целува своя любим на едно особено място.

Най-шокиращата промяна обаче Живко направил със задницата си. Тъй като именно тя му носи издръжката и скъпарския начин на живот, той прави всичко възможно да си я поддържа. За целта хирурзите са изсмукали мазнина от тялото му, за да я сложат в задните му части. Така те са станали по-оформени и готови да поемат обрязания „инструмент“.

Пасивният певец си преобразил почти всичко останало. Направил си т.нар „котешки очи“, инсталирал си импланти в скулите, дори брадичката и носа си преправил. Всичко това също се оказало 20 000 евро, но любовникът му на драго сърце ги платил, за да задоволи плътските си нужди.

По пловдивчанина вече нямало нищо естествено. Той заприличал на гей кукла, която чака своя господар и това била и целта му. Той сляпо се подчинявал на мъжа си, защото в противен случай оставал не само на улицата, но и без пукнат лев, а нямал никаква идея какво друго да прави, освен да задоволява богаташи.

Живко не смеел да гъкне на своя господар. Той живеел направо в златна клетка, защото ревността на дъртия милионер била толкова голяма, че не го пускал никъде сам, та дори и с него. Затова бившият певец от доста време не е бил засичан по заведенията и близките му са изгубили връзка с него.

Дубайската „булка“ Добрев имал и кътче в България за плътските си приключения с мюсюлманина. Говори се, че богаташът му е купил няколко имота в покрайнините на София, където двамата се радвали на пламенна страст.

В момента обаче гей двойката се намирала в Лондон, където арабинът също имал имот. Живко правел всичко за него в леглото, а в замяна получавал пари на ръка и луксозен живот. Точно като мъжка жрица на любовта, каквато всъщност вече е.

Източник: Уикенд