Ергенът от първия сезон на едноименното предаване продължава да копае дъното и може би вече е под него, ако въобще е възможно. Виктор Стоянов не просто не може да си намери жена, с която да се задоми, а той се е превърнал в самата жена.

Вики, както го подиграват познатите му, е толкова суетен, че е заприличал на гаджетата си. Дори в това отношение е по-зле от последната си изгора Мария Тарашманова.

Двамата изкараха заедно около година, но вече са разделени. Причината все е една и съща – Вики не може да се обвърже дълготрайно, защото е вятърничав и предпочита да обикаля нощна София, отколкото животът му да придобие смисъл с едно дете в него.

Така, както я е подкарал, Виктор се е запътил към вечното ергенство. Ще остане без деца и на стари години няма да има кой една чаша вода да му подаде.

Макар да е на 33 г., което в наши дни не се счита за много висока възраст, особено за мъж, много от съучениците му вече били семейни и отглеждали свои наследници.

Вики обаче е върховен егоист, което се видя и в „Ергенът”, поради което не иска да има деца на този етап, а не се знае дали ще пожелае и за в бъдеще. Заради суетата му мнозина от познатите му го подигравали не че ще остане стар ерген, а стара мома, тъй като повече държи на външния си вид от жените дори.

За разлика от Ергенът 2, който не си бръсне даже лицето, Виктор няма и косъм по себе си. Той се грижи сериозно за това, а освен това използва всякакви освежаващи процедури за кожата, което му личи.

Източник: Crimesbg.com