Десислава Сашова – Диона се затри сама от света на шоубизнеса. Тя наследи съдбата на Жана Бергендорф, която заради наркотиците залезе толкова бързо, колкото изгря.

В случая крахът на Диона дори е още по-голям. Жана поне може да пее и има някакъв талант, докато циганската й колежка няма никакъв глас и стана известна благодарение на случайността.

След като бе уловена от полицията да шофира надрусана, Диона падна още по-ниско, като излъга, че не е наркоманка и не е опитвала дрога. Кръвната й проба обаче излезе положителна, като се установи, че ромката е употребила не само кокаин, но и марихуана.

Разследването доведе до нов голям крах на бившата рапърка и настояща чалга дива. Оказа се, че джипът, с който е препускала през София, не може да бъде конфискуван, защото не е собственост на провинилата се, а на лизингова компания. Така Диона стана за смях. Уж много велика, а не може една кола да си купи. Тя била взела автомобила на лизинг, като всеки месец плащала по 400 лв. вноска.

Всичко това показва парвенющината на Диона. Вместо да си купи по-скромна кола, тя си е купила джип, който не може да си позволи и затова го изплаща.

Шансовете 29-годишната певица от Бяла Слатина да лежи в затвора не са никак малки. Има вероятност съдът да използва Диона като назидателен пример и да я осъди ефективно, както направи с шеф Токев преди време.

Източник: Crimesbg.com