Журналистът Даниел Петканов е като отвързан след развода. Изминали са само 6 месеца от раздялата му с Александра Богданска, а той вече си търси различни сексуални обекти.

Интересното обаче е, че Дани очевидно не е много добър в свалките на живо и затова си търси жени в интернет. Той се е регистрирал в един от известните сайтове за запознанства и там сваля наред.

По време на „ВИП Брадър“, където журналистът участва преди 5 години, той сподели, че през леглото му са минали не десетки, не стотици, а хиляди жени. Още тогава това изглеждаше като лъжа, а сега още повече, тъй като един голям сваляч няма да има нужда от интернет, за да си осигурява секс.

Лудия репортер очевидно е наследил нещо от покойния Милен Цветков, който също си търсеше жени по интернет. В случая на Цветков обаче нещата бяха много по-различни, защото той неведнъж беше споделял, че просто няма време и сили да ходи по заведения, за да сваля жени, затова по-лесно му е да си урежда срещи по чатове и сайтове.

За Петканов това не може да се каже, тъй като той има предостатъчно свободно време. Работи като инфлуенсър от вкъщи и разполага с много време за себе си. Затова е странно, че не забива мацки по баровете, но явно не може.

Даниел си търсел жени само за забавление, не искал и да чува повече за семеен живот. Ангажиментите в брака и в сериозните връзки като цяло не били за него и вече бил убеден, че ще остане ерген до края на живота си. Добре, че има син, за да не го съжаляват хората, шушукат из светските среди.

Източник: Уикенд