Светлана Гущерова в момента се намира в болница, а причината все още не е известна. Интересното обаче е, че рухна митът за голямата любов между Християн Гущеров и Светлана Гущерова.

Тежащият около 150 кг. пишман бизнесмен е настанил жената, която му роди три деца, в държавна болница. Християн отказва да плати каквито и да е пари за лечението на съпругата си, като дори не й е осигурил ВИП стая, а тя трябва да лежи редом до много други жени.

Всъщност сем. Гущерови явно е от стиснатите, защото и трите деца на Светла и Християн са родени в същата държавна болница. Иначе се хвалят със скъпарски почивки, а една болница не искат или не могат да си платят.

Според някои слухове Християн не бил добре с парите, защото баща му се опитвал да го ограничава и да го учи на занаят. Синът му израсна като разглезено леке, за което парите са даденост. И до днес не е ясно какво работи той и се счита, че баща му го храни.

Животът понякога си прави жестоки шеги. Светлана се омъжи за Гущеров-младши заради парите, а сега те намаляват. Накрая ще се окаже омъжена за един дебел шопар без пари, което е кошмарът на всяка "кифла" в наши дни.

Дали самият Християн не е вкарал жена си в болница с някой друг тупаник, не е ясно. Дори и да е така, бившата плеймейтка бързо ще прости, ако види голямата пачка.

Източник: Crimesbg.com

Пълен резил! "Богатата" Светлана Гущерова набутана в държавна болница, мъжът й отказва да плати и стотинка за здравето й (ФОТО)