Емрах Стораро се оказа психически нестабилен. Когато нагонът му го подгони, той е склонен да забрави за всичко друго.

Така например в „Денсинг старс“ си падна по учителката си по танци Веси, която няколко месеца трябваше да търпи сексуалния му тормоз. След отпадането им от шоуто тя вдигнала банкет у дома.

По време на предаването по-малкият син на Тони Стораро не спря да се натиска на учителката си по всевъзможен начин. Дори я целуна в ефир, което вбеси Веси. По време на тренировки пък я обарвал, все едно пипа стриптийзьорка.

С края на танцувалното риалити обаче не свършил кошмарът на Веси. Тя все още е подложена на сексуален тормоз. Младият певец не спирал да й звъни и пише в социалните мрежи, да й се обяснява в любов и колко много я иска за жена.

Емрах се държал като истински психар и твърдял, че „не“ на него никоя не може да му казва. Това направо стреснало танцьорката, която откровено вече се страхувала Емрах да не я нападне вечер някъде и да я насили сексуално.

Малкият брат на Фики Стораро е пълно „леке“ като човек. Още като тийнейджър той завидя на батко си, че е известен и поиска от баща си да го направи и него такъв,.

Уви, и до днес Емрах не е голямата звезда, която се очакваше от него. Всичко това още повече комлексирало певеца.

Източник: Crimesbg.com