Крум Савов е женен за Мая от почти две десетилетия, но преди да я срещне имаше репутация на заклет женкар, който ще остане стар ерген, за да „опъва“ всичко живо.

В онези години журналистът, който тогава бил на върха на славата си като шеф в отдела за спорт в Нова телевизия, се държал като пълен психопат с дамите. Той си набелязвал някоя случайна „жертва“ и започвал да я преследва.

За такава случка разказва една от бившите на тв водещия.

„По онова време работех в Централен държавен архив. Поиска нарочно архивна справка, за да се запознаем. После ме причака пред работа и тръгна след мен по „Московска“. Вървя няколко пресечки след мен, докато накрая ме спря и започна да ми прави комплименти.“ - разказва една от жените, минали през леглото на Савов, но уточнява, че тяхната връзка е била преди да се познава той с Мая.

Всъщност жена си я свалил по същия начин. Харесал я в аптеката, където тя работела тогава. Изчакал я да свърши работа и тръгнал след нея. В началото Мая се уплашила, Крум изглеждал като някакъв психар, който я преследва.

Повечето жени журналистът именно така ги свалил навремето. С ходене след тях в буквалния смисъл на фразата.

Интересното е толкова ли е глупава Мая, че да се върже на номер, който Крум Савов използва за всички свалки. Очевидно, като всяка блондинка, и Мая не блика от мозък.

Днес Крум и Мая вече имат близнаци, женени са и дори са колеги. Именно журналистът убедил жена си да се пробва пред камера, за да не остане назад и колегите му да му завиждат, че е забил красавица.

Припомняме, че Мая Савова беше ко-водеща на женско предаване по ТВ7. На екран тя си партнираше с Жени Калканджиева. В момента пък се появява много често в ефира на телевизията на Слави, където работи.

Източник: Уикенд