Днешното интервю на Анелия в Нова тв беше пълен провал. Зрители попиляха певицата като я определиха за тъпа, ограничена и с нулев речников запас. Да не говорим и че я изкараха с бавна мисъл...

Пред водещата Анелия говори за катастрофата, която претърпяха с щерка й Ивон Динева преди месец и на няколко пъти повтори само, че се радва, че детето от другата кола от инцидента вече е добре. Нямало да води дело срещу бащата, а и още не се знаело кой е виновен за злополуката, но тя била над нещата.

После призна, че е сама, без мъж до нея, но е обгрижвана от много хора и се чувства щастлива. Отказа да обели и дума за бившия си Любомир Захаринов. А за себе си повтори на няколко пъти, че не е домакиня и не може да бъде жената пред печката. Но пък нейни познати я хвалели, че изглежда като 20-годишно момиче.

"Анелия, по-добре млъкни и си пей песните, защото си с потенциала на петгодишно дете. Въртиш едно и също, запецваш, не можеш да намериш най-обикновени думи, с които да се изразиш. Много си зле, жено. А като изръси, че ти казвали как приличаш на 20-годишна, изби рибата. Явно нито се виждаш, нито се чуваш", коментират в нета.

А други я посъветваха да прочете поне една книга, за да не повтаря няколко думи като папагал и де факто да не казва нищо с тях.

Източник: Crimesbg.com