Николай Михайлов, като всеки футболист, не блика от мозък, а очевидно това е семейна черта. Вратарят на „Левски“ показа на всички, че няма нужда от жена, а може и сам да се справя в сексуален план.

В интернет се разпространява снимка, на която Ники се е хванал за мъжкото си достойнство, докато е в автомобила си. Фотото събра много коментари и ясно показва, че или се е готвил да се облекчава, или просто си е простак, който си се държи за там без причина.

Очевидно обаче Михайлов-младши няма нужда от женски ласки, макар да има връзка с пищната Николета Лозанова. По този начин скоро няма да стане баща, а уж много искал.

Бившият национал показва не само липса на желание да бъде с жени, но и доста голяма доза простащина. Явно вратарят само чака да няма хора около него, за да се хване за чатала.

Интересното е, че Николета разпространи снимката в мрежите. Дали е обидена или го приема на шега, не споменава. Факт е обаче, че няма жена, която да обича мъжът й да се облекчава без нея.

Според слуховете Михайлов се оправдава, че е бил заспал и ръката му случайно е паднала на това място. Нелепи оправдания винаги могат да се намерят, но моралът е нещо, което трудно се намира, когато го нямаш.

Освен всичко друго самозадоволяването в сексуален аспект се води грях, но очевидно на Ники не му пука за тези неща. Иначе нямаше толкова време да спи с различни жени, без да им предлага брак.

Николай Михайлов винаги е изглеждал като мъж без особен морал и ценности. За всички е ясно, че толкова години го викаха в националния отбор само заради баща му, но на него така и не му стана неудобно и продължи да приема повиквателните, след като е ясно, че е един посредствен вратар, чието име нямаше да се чуе, яко не беше „тати“.

Източник: Crimesbg.net

Пълен простак и никакъв мъж! Ники Михайлов си го развя, хвана си го, за да се облекчи, Николета изобщо не му трябва (ФОТО)