Димитър Бербатов е пълен с пари и затова е ясно, че няма как да прави секс само с майката на децата си. На Митко за пореден път му се е приискало да хване нещо чуждо и точно така направил той.

Славена Вътова за няколко седмици е била личната жрица на любовта на Бербатов. Както писахме, тя му пускала по някой друг секс срещу 10 000 лв. издръжка на месец. Манекенката била толкова закъсала за пари, че се чудила какво да прави и затова станала компаньонка.

Както е известно, бившият футболист на „Манчестър Юнайтед“ има минало с Мис България 2006. Този път обаче нещата продължили само 2 месеца, защото Елена пипнала Митко и го накарала да спре поредната си изневяра.

Така Славена изпаднала в несвяст. Вече не може да разчита на съпруга си Юлиан Цолов за издръжката на нея и децата им, защото Юли се оказа измамник, който се е правил на богаташ, в момента е подсъдим и може да влезе в затвора.

Вътова била на ръба на нервна криза. Бербатов й спря кранчето, Юлиан е разорен, няма кой вече да я издържа и ще трябва да сбъдне най-големия си кошмар – да работи.

Уви, некадърница като фалшивата красавица от Шумен нищо не умее да прави и затова удряла на камък при всеки опит да си намери работа. Същевременно обаче не искала да се унижава с длъжности като касиерка или продавачка, защото те били под достойнството й.

Източник: Crimesbg.com