Щастлива вест застигна феновете на обичната Селин Дион

Канадската певица се подобрява и желанието й да се завърне на сцената е огромно.

Че 55-годишната звезда смята да се върне отново на сцената сподели и сестра й Клодет Дион. Тя с погнуса отрече плъзналите слухове, че певицата е в инвалидна количка и страда от рак.

„Осен голяма певица, сестра ми е много борбена личност. И обича живота. Настина изпитва радост от него и затова бе решена да се справи“, с гордост заяви сестра й.

След като се разболя, канадската изпълнителка отмени около четиридесет концерта, които бе планирала до април следващата година.

Тя бе принудена да го направи заради болестта, с която я диагностираха-синдром на скованата личност. Неврологичното заболяване атакува нервните клетки и причинява трудност при движение и говорене.Спазмите се провокират и от силни шумове и поради това има повишена чувствителност към звук.

Няма лек за тази болест, но има силни транквиланти и мускулни релаксанти, които овладяват симптомите. При по-тежки стадии болните приемат и по-силни лекарства, потискащи имунната система.

Клодет обаче е убедена, че сестра й не се е отказала от сцената и възнамерява скоро да се върне. Тя се лекува в Денвър и стриктно спазва указанията на докторите.