Българската актриса Мария Бакалова ще стане съпруга на Доналд Тръмп

Българската актриса, номинирана за „Оскар“ обаче няма да стане поредната съпруга на бившия американски президент. Тя ще влезе в „обувките“ на покойната екс съпругата на милиардера- Ивана.

Филмът ще е биографичен и ще разказва за живота на бившия американски президент. Мария Бакалова ще си партнира с актьора Себастиан Стан, който ще изиграе ролята на младия Доналд Тръмп.

Пълен обрат! Мария Бакалова става съпруга на Доналд Тръмп?(Фото)

Познат е на зрителите като Бъки във филма „Зимния войник“ и още много известни сериали.Той обаче няма да е единствения известен актьор, с който българската актриса ще работи. Тя ще си партнира и с Джеръми Стронг. Той е известен с ролята на Кендал Рой в поредицата „Наследници“.

Лентата се казва „Стажантът“, а негов режисьор е иранецът Али Абаси. Действието ще ес развива през 70-80-те години на миналия век, заради участието на Тръмп в риалити предаването преди години.

Филмът проследява пътят на бившия американски президент към превръщането му в нюйоркски имотен магнат . Във филма ще се говори и за връзката на Доналд Тръмп с Рой Кон.Той е прословутия адвокат, който по-късно стана ментор на Тръмп и  в един по-късен етап отстранен заради неетично поведение.

Сценарият на филма е на журналиста Гейбриъл Шърман.

Източник: Телеграф