Лора Караджова разплака Део с решението, което взе, блондинът е на седмото небе!

Лора Караджова и Део дълго време бяха считани за една от най-стабилните и обичащи се двойки у нас. Двамата бяха заедно повече от осем години, а раздялата им натъжи силно приятелите и почитателите им. Откакто се разделиха, Лора успя да открие своята половинка в лицето на Валентин, на когото роди малката Алиса.

Део обаче дълго време се луташе от връзка във връзка, докато накрая срещна мулатката Мариана. Чувствата му към нея обаче не са такива, каквито са били само и единствено към Лора Караджова, разкриват приятели на водещия и певец.

[caption id="attachment_341212" align="alignright" width="300"]Лора Караджова Лора Караджова отново потърси Део, което разпали надеждите му[/caption]

Точно затова днес Део лети от радост, тъй като отношенията му с Лора Караджова претърпяха наистина пълен обрат. След като двамата не се виждаха, нито чуваха доста дълго време, най-сетне дъщерята на Данчо Караджов вдигна телефона и покани Део на среща, разказват авери на късметлията.

"Део не е на себе си, не очакваше такова нещо от Лора. Не и след проблемите с дрогата, заради които тя скъса с него и се зарече никога повече да не му проговори. А сега не само го потърси, но и пожела да го запознае с Алиса. Идея нямате какво щастие беше за Део да прегърне малката сладурана", разказват близки до симпатягата блондин.

Щастието на Део обаче не се изразявало единствено във факта, че отношенията му с Лора са се затоплили. От този момент, макар че не признавал, той тайничко се надявал двамата да имат още един шанс за любовта си.

"Аз нямам деца, а Алиса я почувствах като свое дете още щом я поех в ръцете си. Усещането е невероятно", са думите на Део, който обаче ще срещне жесток отпор в лицето на Валентин Славов - истинският татко на Алиса.

Припомняме, че поне до този момент Лора Караджова и Валентин продължават да живеят заедно, а отношенията им се считат за хармонични. Дано Део да не се заблуждава и отново да храни напразни надежди за връзката си с Лора Караджова, коментират негови близки.

Но пред любовта в крайна сметка всички сме равни и... слаби!