Иво Аръков подклажда поредния скандал

Актьорът Иво Аръков е причината за поредния скандал в Къщата на ВИП Брадър-„Образцов дом”. Според все по-упоритата мълва бившото гадже на Мика Стоичкова е гласен за победител на този сезон на вървежното шоу по Нова телевизия.

Както е подметнала една от съквартирантките в Къщата, която вече е навън благодарение на зрителския вот, продуцентите ловко манипулират аудиторията, за да я насочат към този, който те искат да стане фаворит. Преди известно време упорито се заговори, че шоуто ще спечели семейство Манови.

Според горещата клюка шефката на модна агенция „Висаж” Жени Калканджиева и съпруга й Тачо уговорили с продуцентите сигурната си победа. Тази била цената Жени да влезе в Къщата на Големия брат, както и огромния хонорар, който си издействала бившата Мис България.

[caption id="attachment_329302" align="alignright" width="300"]Иво Аръкъв ли ще е победител във ВИП Брадър? Иво Аръкъв ли ще е победител във ВИП Брадър?[/caption]

Но нещата се променили и за сигурен победител е сочен кадъра на Народния театър Иво Аръков, пише Пик. Въпреки че той, заедно с Камелия Воче, устатата бивша водеща Албена Вулева, режисьора Влади Въргала и танцьора Атанас Месечков са посочени за изгонване на последните елиминации за този сезон. Но неговото е просто за заблуда на зрителите, шушукат близки до кухнята на шоуто. Доказателство за това е, че образа на младия артист е прекалено излъскан.

Дори и скандалната Людмила Захажаева, която намира начин да оплюе всеки или извади от равновесие каза, че за нея Иво е много добър и разбран човек. В началото на шоуто обаче майката на мадам „Сигнално жълто” хич не го харесваше и непрекъснато го хулеше, че бившия приятел на щерката на Камата само спи, не участва в разговорите, приготвя си храна само за себе си и изобщо е егоист, припомни Kluiki.bg.

Според близки до шоуто, щом продуцентите нарочват някой за изгонване пускат само видео парчета от живота в Къщата, които не го представят в особено привлекателна светлина. Но при обратния сценарий то е коренно противоположно и е в стил само „цветя и рози”. Подобно е отношението към Иво Аръков, който наистина е изпипосан в най-прекрасната си светлина както от видео парчетата на синия екран за живота си вътре, така и на Интернет страницата на шоуто. Истината ще стане ясна много скоро.