Диана Димитрова отново обърна палачинката

Битата актриса пак сащиса с думи, които будят съмнение доколко истинска е в показанията си.

Актрисата е  дала показания през разследващите полицаи. Там тя е посочила името на бияча си и това е колегата й Юлиан Вергов.

Диана Димитрова разбуни обществеността, като преди това публикува снимки в нета, на които се показа жестоко бита, но преди пет години. Обществото се раздели на две, като мнозина я обвиняваха, че не е реагирала веднага,  а други, че не казва директно името на насилника си.Появиха се и съмнения, че актрисата го прави, за да си направи самореклама и насочи вниманието към себе си.

Но един интересен факт отново предизвиква съмнение в истинността на думите й. В показанията си тя казва, че боят над нея  е нанесен през 2017 година, при заснемането на сериала "Откраднат живот", пред 30-на колеги свидетели, които изобщо не са реагирали, за да я защитят.

В свое интервю, през март следващата година пред списание, тя казва друго. Че колегите й от сериала са „сто процентови професионалисти“, продуцента Евтим Милошев-честен в работата си с хората. А за Юлиан Вергов:

„Целува се направи вълшебно. Със страхотни впечатления съм от него като актьор, но не го познавам като човек“, каканиже тогава Диана Димитрова. При положение ,че едва година преди това е бита от същия този Юлиан Вергов, с който изживяла страстна, но краткотрайна любовна авантюра?!