Калин Терзийски не е мръднал от бащиния си дом цели 53 години, на колкото е в момента. Писателят продължава да живее с родителите си, което за много хора е срамно на тази възраст.

Самият той призна в социалната мрежа, че още живее в детската си стая. Опита обаче да се направи герой от този факт, защото помагал на родителите си в старините им. Напълно ги обслужвал във всичко.

В същото време обаче е ясно, че той прибира и пенсиите им. Така успява да се подпомогне финансово, защото е всеизвестен факт, че е зле с парите от много години.

Калин Терзийски е дипломиран психиатър и до 30-та си годишнина работи именно като такъв. После обаче зарязва професията си, за да стане писател на свободна практика.

Истината е, че бившият на Елен Колева избра да бъде писател, за да може да се налива на спокойствие. Той работи от вкъщи, няма началници, на които да се отчита и затова може да се налива с алкохол по цели вечери.

Поведението му е безотговорно. Той има дъщеря, на която никога не е можел да помага много финансово.

Към днешна дата Калин изглежда като пълен неудачник. Той е отхвърлил предложението на брат си да наемат специализирана помощ за родителите им. Писателят просто не може да си позволи да отделя по 200 лв. на седмица.

Източник: Crimesbg.com