Димо Алексиев смяташе, че всички жени ще му падат в краката и затова отказа да бъде само с една. Преди години той заряза колежката си Ана Топалова с невръстно дете на ръце и днес грешката му лъсна.

Догодина актьорът ще закове 40 г., а не изглежда да е постигнал щастието, за което всеки мечтае. Истинската любов все му убягва, живее отделно от детето си и го вижда от дъжд на вятър, а и кариерата му след „Откраднат живот“ не е кой знае какво.

В същото време Ана си уреди много добре живота. Тя се омъжи за известния пианист и композитор Минко Ламбов и наскоро го дари с дете.

Семейната идилия в дома им се вижда с просто око. Двамата са много щастливи заедно, а Минко превъзхожда Димо в пъти. Той е син на прочутия диригент Кирил Ламбов и е сред интелектуалците в страната. За разлика от пияндето Димо.

Припомняме, че Алексиев заряза Ана заради жена на име Анджела, с която изкара бурна любов. Ангелът му се оказа много слаб, защото той се залюби с Анджи още докато настоящата му половинка беше бременна.

Актьорът така и не сключи брак с нито една от жените в живота си. Той се прави на противник на сватбите, но истината е, че не може да си позволи да извади огромна сума за пищната сватба, която човек като него трябва да вдигне. Затова предпочита да се прави, че не иска да се жени.

Посредствеността на Димо личи не само от екрана, но и в живота. Той не може да задържи никоя жена и води изключително несериозен за възрастта си живот. Пие като смок, пуши като комин и ходи по жени като Благо Джизъса, което е присъщо на хлапак, но не и на почти 40-годишен мъж, който има дете.

С възрастта дори вече не е толкова вървежен сред жените и е започнал да смъква летвата, само и само някоя да му пусне. Това се забелязва по онези, с които е бил забелязан.

Източник: Галерия