Борис Дали се оказа с много слаб характер. Певецът не само външно не прилича на истински мъж, с това нежно излъчване и обезкосмено навсякъде тяло, но и по душа е немъжествен.

Един мъж на място би си гледал децата и би се откъснал от родителите си след определена възраст, но той не го прави. Има цели три деца, а не живее с нито едно от тях.

Изпълнителят на „Пиян” в момента се подвизава в родния Бобов Дол, където живее с родителите си в къщата, в която е израснал. Очевидно в последните 40 години не е мръднал изобщо в развитието си.

Мамин Борко седи вкъщи да му готвят, чистят и перат наготово, докато и двете му жени се мъчат да отгледат децата му. И докато наследниците му от Лидия са вече големи и сами могат да се гледат, то синът му от любовницата му Веси е още малко бебе, което има голяма нужда от баща си. Уви, него го няма, когато е най-необходим.

Дали нехае за това, че има бебе и се забавлява по клубовете, а в същото време детето му живее като полусирак, когото баща му не иска да погледне. На всичкото отгоре Веси и бебето живеят под наем в София, докато Борис се шири в огромна къща в Бобов Дол.

Няма оправдание за постъпката на певеца. Първо заряза семейството си, което гради почти две десетилетия, заради дългогодишната си любовница. В мига, когато нещата станаха сериозни и с нея, когато забременя и роди, той изчезна и я остави сама да се оправя.

Певецът даже не давал пари на любовницата си и я оставил сама да се оправя с бебето във всяко едно отношение. Безотговорността му стигнала дотам, че изобщо не се интересувал как са децата му, а пред приятели и в нетрезво състояние споделил, че съжалява, че изобщо е имал жени и деца, вместо само да прави секс и да бяга.

Източник: Crimesbg.com