Синът на Софи Маринова се оказа доста мързелив. Това стана ясно от откровението на майка му, която разкри, че тя го карала да запише нова песен, но той отказвал.

Лоренцо не искал да прави нови песни и като цяло не му се занимавало с пеене. Виждало му се прекалено много труд за пари, които може да изкара и по по-лесен начин.

Припомняме, че през есента на миналата година младежът се забърка в неприятности със закона. Той участва в незаконно превозване на бежанци, след което се укриваше от полицията в продължение на дни. За подобно деяние се лежи в затвора години, но майка му успя да го измъкне с пари.

Очевидно Лоренцо не си е взел поука и продължава да отказва да работи. Той прехвърли 20 г., а все още не работи нищо и майка му го издържа.

Не че има кой знае какъв певчески талант, но поне благодарение на Софи Маринова може да се пробва в шоубизнеса, за да изкарва пари сам и да не чака само на майка си. Него обаче го мързи и докато Софка му дава пари, надали ще поиска да работи нещо.

Певицата не е успяла да възпита един истински мъж, защото за Лоренцо по-добре е да върши престъпления, вместо да си изкарва парите по честен път. Сбъркана ценностна система, а в същото време Софи твърди, че иска само той да е добър човек. Докато живее извън закона, няма как да стане това.

Източник: България днес