Певецът, прочул се като Икебаната преди повече от 20 години, смени професията си и вече е сервитьор. Той е прибегнал до този отчаян ход на Канарските острови, където отскоро живее.

Деян Неделчев отдавна има трудности с парите. Той не успя да задели значителна сума, когато беше на върха на славата в началото на века, поради което от години практикува други професии.

Поради финансови причини Икебаната емигрира към Канарите, но и там е принуден да работи нещо, което не му допада, само и само да преживява. Голямата му мъка е, че кариерата му в пеенето не се разви достатъчно, неведнъж е споменавал самият той.

В личен план Неделчев също не може да се похвали с големи успехи. Той вече не крие обратната си ориентация, но му е трудно да намери мъж, с когото да остарее. Няма и свои наследници, които да го радват, а вече е на 58 г. и едва ли ще стане някога баща.

Преди 10 години Деян тръбеше навсякъде, че иска да има най-после деца, при това дори търсеше жена, с която да направи бебе, най-вероятно по изкуствен начин. Тази негова мечта обаче така и не се осъществи не само защото е гей, а защото финансовото му положение е много нестабилно. Той себе си едва издържа, камо ли дете.

Източник: Телеграф