Андреа пада все по-надолу с асансьора на провала. След като участията й секнаха и вече никой не я брои за фактор в попфолка, блондинката смени професията си.

Откакто напусна „Пайнер“, Андреа е с оскъден брой участия, а откакто Кубрат Пулев я натири, съвсем забравиха хората за нея

Никой не иска вече да слуша една грачеща гарга, докато си пие водката. На всичкото отгоре вече няма и какво толкова да се види, защото годините не прощават, а тези на Андреа са цели 36.

Ето защо, за да се издържа, Андреа е прибегнала до краен метод – разпродажба на тоалетите си. Тя продава например яке на „Филип Плейн“ за 2400 евро и палто на „Ермано Шервино“ за 2100 евро.

Сред тоалетите за разпродажба е дори този с камъни, с който се появи пред 2012 г., за да изпълни дуета си с Азис. Доста от роклите били като нови, тъй като са обличани само веднъж или два пъти.

Андреа е създала свой онлайн магазин, където е обявила всички тоалети за продан. Хората могат да си поръчват от там или просто от телефона, който е оставила.

Очевидно финансовото положение на певицата не е добро, щом се опитва да печели от дрехи втора употреба. Това е голямо унижение за нея, но трябва да се яде и затова фолк дивата е преглътнала гордостта си.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com