Орхан Мурад категорично отказва да помага на дъщеря си Сузанита по какъвто и да е начин, след като тя го дари с внук. Певецът е зачеркнал от живота си както дъщеря си, така и майка й Шенай, с която се разведе преди 2 години.

Сузанита обаче няма доходи, а мъжът й Марк е състезател по хвърляне на копие и заплатата му е оскъдна. Младото семейство живее твърде скромно в момента, а Орхан Мурад нехае, че щерка му и внукът му мизерстват.

На всичкото отгоре кърмата на Сузанита секнала изведнъж и сега се налага да купува адаптирано мляко, чиято кутия струва около 20 лв. Така семейството още повече затънало в парични проблеми.

Сузанита не може и да си намери работа, защото навсякъде искат диплома поне за средно образование, а тя няма такава. Напусна училище още на 15 г. и се отдаде на разврат и наркотици. След това се опита да завърши като самостоятелен ученик, но не успя.

Бившата певица обвинявала за кърмата си баща си, защото считала, че стресът, който той й причинил с отношението си към нея, е причината да изгуби кърмата си. Тя и до днес не можела да повярва, че баща й не иска да види внука си и един телефон не е завъртял да чуе как са с бебето.

Вместо това Мурад чака свое бебе. Новата му съпруга Камелия Добрева скоро ще го дари с още едно дете. Певецът твърди, че този път е истински щастлив.

Наскоро Орхан обвини бившата си Шенай и щерка си Сузанита, че са гледали на него като на банкомат и не им е пукало за него. От своя страна пък те го обвиниха, че ги е тормозил емоционално.

В крайна сметка обаче поведението на изпълнителя на „Хиляди слънца“ показва голяма доза коравосърдечност. Каквото и да е сторила Сузанита, както и да се е държала с него, тя си остава негово дете и не е редно по такъв начин да я изключва от живота си. Освен това е повече от ясно, че бившата певица е била настройвана и манипулирана от майка си, а тя няма много мозъчни клетки и е податлива на подобни неща.

Източник: Crimesbg.com, Уикенд