Димитър Бербатов може да беше голям футболист, един от най-великите в българската история, но в личния си живот е нищо повече от мъж под чехъл. Това става ясно от всяко негово действие.

Митко няма брак с майката на децата си Елена, но живее с нея на семейни начала от над 15 години. През цялото това време тя го командва непрестанно и е виновна за някои провалени негови трансфера.

Все още се помни как Бербатов не премина в италианския шампион „Ювентус“, за да остане в Англия да играе за посредствения „Фулъм“. И всичко заради Елена, която не искаше да се разделя с Острова.

Оказва се, че това „робство“ към жена му не се е отразило добре на Митко и той е придобил комплекси. Начините да ги избива е чрез стреляне с пушка.

Бербатов се чувствал истински мъж само когато стрелял с пушка или газов пистолет. Това било негово хоби още от престоя му в Германия.

За първи път Митко стрелял като играч на „Байер Леверкузен“. Впоследствие обаче стрелбата се превърнала в негов начин да разпуска, а след запознанството му с Елена още по-често я практикувал.

Митко често се чувствал не на място във връзката им. Жена му решавала основните въпроси от живота им, а той търпял, защото знаел, че една тяхна раздяла ще му коства огромна издръжка и загуба на немалко имоти.

Затова просто избивал комплексите си с натискане на спусъка от време на време и се примирявал да бъде мъж под чехъл.

Източник: Crimesbg.com