Комплексите на Иван и Андрей са видни за всекиго. Те изглеждат като пълни карикатури и това е причината да се устремят да стават милионери, защото без пари са истински аутсайдери.

Специално Андрей Арнаудов избива комплексите си, като от млад се прави на разкрепостен, но винаги с чашка в ръка. Без алкохол навремето той не е можел да заговори нито една жена, защото се срамувал от лошия си външен вид, а и тогава все още нито бил толкова богат, нито толкова известен.

Ето защо, когато преди няколко дни Деси Стоянова го нарече, без да иска, „алкохолик“, по време на „Преди обед“, Андрей не се обиди. Истината явно не може да го обиди, тъй като преди 20 години той е бил зависим от чашката и това не е тайна за никого.

И до днес продуцентът не е много добър в свалките, когато е трезвен. Затова без малко да претърпи пълен крах с Емануела Толева, но манекенката сама взела нещата в свой ръце.

Първоначално на Андрей му било неудобно да сваля жена, която е с една глава над него и с крака два метра. Постепенно обаче се отпуснал, след като осъзнал, че щом има дебел портфейл, тя ще падне в обятията му.

Източник: Crimesbg.com