Егоизмът на Благо Джизъса е всеизвестен, но той е част от доста особени му характер. Истината е, че зад широката изкуствена усмивка на Джизъса се крие сприхав и арогантен човек.

Всъщност Благо не можел да живее с друг човек и предпочитал да е сам. Тази му особеност се зародила още в младежките години, когато пътувал в различни градове всяка седмица и спял сам в хотелските стаи.

Джизъса се дразнел от най-малкото у жените, с които е живял досега. Той бил пълен маниак и настоявал четката за зъби, кърпата за ръце и други подобни неща да стоят на строго определени места. Ако не се случвало полудявал и вдигал скандал на жената до него.

Въпреки че е почти нимфоман и обожава секса, когато се касае само до спане, Благо предпочитал да е сам в леглото. Той не можел да се наспива добре, когато някоя жена го е гушнала или дори ако само спи до него.

Тук идва въпросът колко проста всъщност е последната му невеста Полина. Очевидно много, защото се омъжи за Джизъса, без почти да е живяла с него. Той пък очевидно гонеше парите на семейството й.

Двамата в момента са в развод. На първото заседание в съда Благой се е държал абсурдно и дори не погледнал жената, която доскоро обожаваше. И двамата заявили, че нямат претенции, така че съвсем скоро вторият развод на Благой Георгиев ще бъде факт.

Източник: Crimesbg.com