Карък бележи пътешествията на Ути Бъчваров в екзотичните дестинации

В последно време популярният готвач се е отдал на екзотични пътешествия, за да осъществи дълго лелеяни мечти. Той бе на мечтания Голям бариерен риф, за да се гмурка сред акули и екзотични риби в едно от най-известните места на света. Но чудо на чудесата, в хотела в Австралия, където бе отседнал, на Ути му отарашили багажа и му откраднали доста скъпоструващи вещи.

След това Ути Бъчваров замина за Нова Зеландия. Но щом стъпил на земята, времето станало още по-мрачно. Той не успял да остане предвидените дни за почивка и се върнал със седмица по-рано. Причината се оказала връхлетелия го ураган, който мощно ударил столицата на един от островите и едва не му отнел живота.

„Обикновено кръщават ураганите с женски имена, но този носеше името „Габриел“. Оказа се не само много мощен, но и доста разрушителен. Едва не се простих с живота си, след като той удари столицата“, спомня си все още със страх за преживения ужас топ кулинаря.

Той обаче е силно впечатлен от местата, които посетил. Бил още в Тасмания. „Това е едно от най-красивите места в света, където бях. Бих се върнал отново със семейството си“, твърди упорития Ути.